Siivouspalvelut

Teollisuussiivous

Teollisuustilojen siivouksessa puhtauden lisäksi on erityisen tärkeää taata turvallisuus ja asiakasyrityksen keskeytymätön toiminta. Ennen palvelun aloitusta teemme tilakohtaisen kartoituksen siivouksen ja materiaalien vaatimuksista. Otamme huomioon myös asiakasyrityksemme ekologiset ympäristö- ja kierrätystavoitteet. Asiakkaitamme ovat mm. konepajat ja raskas teollisuus.

Rakennussiivous ja loppusiivoukset

Hoidamme ammattitaidolla rakennusteollisuuden työmaa-aikaiset sekä loppusiivoukset. Työmaa-aikaisen siivouksen suunnitelmassa huomioimme kunkin kohteen erityistarpeet, muun muassa sisäilman puhtausvaatimukset.
Rakennuksen valmistuttua loppusiivous kattaa perusteellisen ja huolellisen siivouksen, jotta tilat ovat täysin käyttövalmiit loppuasiakkaalle. Erilaisten pintojen puhdistuksessa käytämme materiaalin valmistajan ohjeiden mukaisia aineita.

Liikeyritysten ylläpito- ja perussiivoukset

Liikeyritysten ylläpito- ja perussiivouksen laadulla on iso merkitys niin työtekijöiden kuin yrityksen asiakkaidenkin viihtyvyyteen, turvallisuuteen ja terveyteen. Siivous vaikuttaa merkittävästi myös sisäilman laatuun. Asiakkaitamme ovat mm. sosiaali- ja terveysalan palveluyritykset, joissa siivouksen tasolla on erityiset vaatimukset.